Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Кроссовер Kia Stonic готується вийти на європейський ринок

Абсолютно нова модель від корейського виробника спробує на смак сегмент компактних кроссоверів В-класу, який і без неї дуже щедро насичений різноманітними пропозиціями. Незрозуміло чому, але майже всі конкуренти орієнтуються на Nissan Juke, що досить дивно, адже крім незвичайної зовнішності ця модель майже нічим не запам’яталася.

Презентація Kia Stonic співпала у часі з прем’єрою найближчого родича від корейського бренду Hyundai на ім’я Kona. Представники компанії Kia заявили, що новачок стане лідером свого класу за рівнем персоналізації екстер’єру та інтер’єру. Поглядаючи на стендовий зразок кроссовера з цим важко не погодитись, адже автомобіль виглядає дуже яскраво та харизматично. Обличчя Stonic багато в чому нагадує концепт Provo coupe 2013 року. Дизайн кроссовера дещо відходить від класичних форм, в той же час завдяки високій віконній лінії, новачок став привабливішим ніж інші моделі Kia.

Інтер’єр топових версій Kia Stonic прикрасить 7-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, який постачається разом з програмним забезпеченням  Apple CarPlay та Android Auto. Передня панель виконана з якісних та приємних на дотик матеріалів.

Крім достатнього простору на задніх сидіннях, Stonic отримає 350-літровий багажний відсік. Втім, головною чеснотою новачка можна вважати лінійку моторів, яка складатиметься не тільки з бензинових та дизельних силових агрегатів. Базовим двигуном для кроссовера визначено 1-літровий 3-циліндровий мотор потужністю 120 к.с. Наступними в черзі ідуть 1,2 та 1,4 літрові атмосферні силові установки. 1,6-літровий турбодизель на 136 к.с. найбільш вдалий двигун для нового Stonic, але і коштує такий кроссовер від 20 тисяч євро.

Перелік обладнання для Kia Stonic відкриває система без ключового доступу, а далі все як у конкурентів: адаптивний круїз-контроль, контраварійне гальмування, система розпізнавання дорожніх знаків, клімат-контроль, ксенонові фари та багато іншого.

Незалежно від комплектації, на всі модифікації Stonic поширюється 7-річна гарантія виробника. Базова вартість кроссовера стартує з позначки у 17 тисяч євро…

30.06.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Кроссовер Kia Stonic готується вийти на європейський ринок

Політика конфіденційності